Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Demetrios Photography

Γαλήνης / Galinis 16, 157 72 Ζωγράφου / Zografou, Αττική / Attica

2155557571
6937117590
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δημήτριος Δήμος / Demetrios Dimos
Demetrios Photography 0 5 0

Μέση από 0 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Φωτογράφηση γάμου Με αγάπη, μεράκι και άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό, θα "αιχμαλωτίσουμε" τις μοναδικές στιγμές που θα βιώσετε τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας! Η φωτογράφηση γάμου και η φωτογράφηση βάπτισης αποτελούν για εμάς μια καλλιτεχνική απ

Γενικές πληροφορίες

Φωτογράφηση γάμου

Με αγάπη, μεράκι και άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό, θα "αιχμαλωτίσουμε" τις μοναδικές στιγμές που θα βιώσετε τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας! Η φωτογράφηση γάμου και η φωτογράφηση βάπτισης αποτελούν για εμάς μια καλλιτεχνική αποτύπωση συναισθημάτων που θα σας συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή σας... Ως φωτογράφοι γάμου καλούμαστε να αποτυπώσουμε στιγμές και συναισθήματα που θα βιώσετε αυτή τη μέρα, η οποία θεωρείται ως από τις σημαντικότερες της ζωής σας. Τη μέρα που παρουσία της οικογένειας και των φίλων θα δώσετε όρκους ζωής και πίστης. Εκεί θα είμαστε και εμείς, για να σας θυμίζουμε με το έργο μας για πάντα τη μοναδική αυτή εμπειρία. Αυτός είναι ουσιαστικά ο ρόλος της φωτογράφησης γάμου.