Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Fotonio Events

Μεγαλόφωνο Αρίας, 211 00 Ναύπλιο / Nafplio, Αργολίδα / Argolida

2752 306747
98 631 2641
Fotonio Events 0 5 0

Μέση από 0 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Το Fotonio Events & More, είναι ένας νέος χώρος στην πόλη του Ναυπλίου με μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων, μουσικών εκδηλώσεων, εταιρικών συναντήσεων, εκθέσεων κ.τ.λ. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει το προνόμ

Γενικές πληροφορίες

Το Fotonio Events & More, είναι ένας νέος χώρος στην πόλη του Ναυπλίου με μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων, μουσικών εκδηλώσεων, εταιρικών συναντήσεων, εκθέσεων κ.τ.λ. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει το προνόμιο του να προσφέρει πολλά και ενδιαφέροντα στο πλαίσιο ενός συνεδρίου, εμπλουτίζοντας την παραμονή των συνέδρων στην πόλη. Τα 600 τμ2 του κτιρίου, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 200 άτομα σε θεατρικό στυλ, 150 άτομα σε σχολική διάταξη και 50 άτομα σε διάταξη συνάντησης. Η εγκατάσταση λειτουργεί με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα με δυνατότητα επέκτασης και διαμόρφωσης του εξοπλισμού σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες.