Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Wedding Nafplio

21200 Κεφαλάρι / Kefalari, Αργολίδα / Argolida

6976745846
6976745846
Wedding Nafplio 0 5 0

Μέση από 0 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Greek Wedding Χτισμένο πάνω σε μια μικρή χερσόνησο του αργολικού κόλπου η πόλη του Ναυπλίου δεσπόζει με περισσή αρχοντιά και μοναδική ομορφιά. Σύμφωνα με την μυθολογία ο Ναύπλιος, γιος του Ποσειδώνα, έχτισε την πόλη στα άκρια του μικρού λοφίσκου, πρ

Γενικές πληροφορίες

Greek Wedding

Χτισμένο πάνω σε μια μικρή χερσόνησο του αργολικού κόλπου η πόλη του Ναυπλίου δεσπόζει με περισσή αρχοντιά και μοναδική ομορφιά. Σύμφωνα με την μυθολογία ο Ναύπλιος, γιος του Ποσειδώνα, έχτισε την πόλη στα άκρια του μικρού λοφίσκου, προικίζοντας την με φυσικά χαρίσματα κάτι που ακόμα και στις μέρες μας την κάνει να ξεχωρίζει.

Στην μετέπειτα περίοδο της επανάστασης το Ναύπλιο έγινε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μέχρι την στιγμή που ο βασιλιάς Οθωνας την μετέφερε στην Αθήνα.

Ωστόσο, όσα χρόνια και αν πέρασαν, λέξεις όπως μαγεία, ιστορία και αρχοντιά δεν παύουν να την χαρακτηρίζουν απόλυτα. Καλοδιατηρημένη, έχοντας έντονα τα στοιχεία της βενετσιάνικης κουλτούρας, είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει ιδιαίτερες στιγμές. Η αρχιτεκτονική του χώρου, τα φθαρμένα από το χρόνο πέτρινα κάστρα σε συνδυασμό με τις θαυμάσιες τοποθεσίες και την αύρα της θάλασσας, συνθέτουν την εικόνα μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

Εκεί είναι που ερχόμαστε εμείς μέσα από μια εμπειρία πολλών ετών στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο ανταποκρίνεται στην αισθητική σας άποψη.