Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Σχεδιάγραμμα

Λεωφ. Ασκληπιού / Asklipiou ave. 41, 21100 Ναύπλιο / Nafplio, Αργολίδα / Argolida

2752096330
6973989309
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μανουσάκη Μαρία / Manoussaki Maria
  • manousakimar@yahoo.gr
Σχεδιάγραμμα 0 5 0

Μέση από 0 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Η Μαρία Μ. Μανουσάκη έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο .Της άρεσε πάντα να δημιουργεί πράγματα με απλά υλικά . Είχε άποψη για το ύφος και το στυλ το χώρου της και αυτός ήταν ο δικός της τρόπος να επικοινωνεί αυτά που θέλει με τους άλλους. Ανήσυ

Γενικές πληροφορίες

Η Μαρία Μ. Μανουσάκη έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο .Της άρεσε πάντα να δημιουργεί πράγματα με απλά υλικά . Είχε άποψη για το ύφος και το στυλ το χώρου της και αυτός ήταν ο δικός της τρόπος να επικοινωνεί αυτά που θέλει με τους άλλους. Ανήσυχο πνεύμα , φύση καλλιτεχνική , ακολούθησε δύο ειδικότητες της σχολής ΑΚΤΟ : εσωτερική διακόσμηση & γραφιστική . Τελειώνοντας τις σπουδές της άνοιξε το δικό της δημιουργικό εργαστήρι-γραφείο. Καθώς η τέχνη δεν έχει όρια και απόλυτες γραμμές, άρχισε να την κερδίζει το κεφάλαιο του γάμου & της βάπτισης ξεκινώντας από τα προσκλητήρια ως γραφιστικό κομμάτι και ανοίχτηκε σε όλα όσα αφορούν το θέμα αυτό καθώς οι πελάτες-φίλοι της, της ζητούσαν την άποψης της για τη σύνθεση του γάμου και της βάπτισης . Δημιουργική , πολύτεχνη με φαντασία, όραμα και πολλά όνειρα που όμως υλοποιεί , μπορεί να δώσει μορφή σχεδόν σε ότι έχετε φανταστεί . Μπορεί με μεγάλη ευκολία να μεταπηδήσει από τη δημιουργία μια εταιρικής ταυτότητας ,στην εσωτερική διακόσμηση και αμέσως μετά να συνθέσει ένα μοναδικό θέμα για γάμο, βάπτιση ή ακόμα και γενέθλια με τον τρόπο που εκείνη ξέρει και μπορεί.