Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρεις & Μια και το βιολί τους

Τρεις & Μια και το βιολί τους
21100 Ναύπλιο / Nafplio, Αργολίδα / Argolida

6981140141
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κατσούρης Αδριανός / Katsouris Adrianos
Τρεις & Μια και το βιολί τους 0 5 0

Μέση από 0 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Το μουσικό σχήμα Τρεις & μία και το βιολί τους που ξεκινησε τη διαδρομη του τον Οκτώβρη του 2012 ,"αποκαλύπτει" πτυχές της Ελληνικής μουσικής, που ξεκινούν από τις μέρες μας και φτάνουν ως την παράδοση...

Γενικές πληροφορίες
Το μουσικό σχήμα Τρεις & μία και το βιολί τους που ξεκινησε τη διαδρομη του τον Οκτώβρη του 2012 ,"αποκαλύπτει" πτυχές της Ελληνικής μουσικής, που ξεκινούν από τις μέρες μας και φτάνουν ως την παράδοση... Μεγάλο μέρος του προγράμματος αναφέρεται στην παραδοσιακή μουσική των νησιών του Αιγαίου αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το σχήμα φιλοξενείτε σε μουσικές εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων , σε μουσικά στέκια, μουσικές σκηνές καθώς και σε κάθε είδους μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις. 
 
Μέλη συγκροτήματος
Κρητούλα Λαρδά φωνή
Αδριανός Κατσούρης κρουστά
Βαγγέλης Πετρόπουλος μπουζούκι - φωνή
Γιώργος Κρατημένος κιθάρα – φωνή
Παναγιώτης Κοτσώνης βιολί

Videos

  • .