Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

φωτοΣΥΝΘΕΣΗ

Νικηταρά / Nikitara 1, 21200 Άργος / Argos, Αργολίδα / Argolida

2751025558
6945900336
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Βασιλάκος Πάρης / Vassilakos Paris
φωτοΣΥΝΘΕΣΗ 5 5 0

Μέση από 1 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Το φωτογραφείο μας εδώ και 23 χρόνια, από το 1993, συνεχίζει επιτυχημένα τη λειτουργία του χάρη στην εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει ο κόσμος του νομού μας.

Γενικές πληροφορίες

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια όλοι εμείς, η ομάδα της Φωτοσύνθεσης, διατηρήσαμε αναλλοίωτο το μεράκι για ποιοτικές υπηρεσίες. Από τις ογκώδεις φωτογραφικές μηχανές και τις χρονοβόρες εμφανίσεις φιλμ και εκτυπώσεις φωτογραφιών στο σκοτεινό θάλαμο, στην αναλογική εποχή. Και από εκεί στην εποχή της ψηφιακής απεικόνισης. Για εμάς το «φως» αυτό της καινούργιας εποχής «συνθέτει» ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο της φωτογραφίας. Εδώ στη Φωτοσύνθεση το αποδεικνύουμε έμπρακτα με τη δυνατή παρουσία μας στο χώρο και με την προσήλωσή μας στο στόχο μας, που είναι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Είμαστε εδώ για να αιχμαλωτίσουμε τα συναισθήματα μέσα από την απεικόνιση στιγμών στο χρόνο. Και εκεί ακριβώς κρύβεται η γοητεία και η τέχνη, στην καταγραφή μιας απλής στιγμής. Δεν είναι τυχαίο το ρητό «Μια εικόνα, 1000 λέξεις». Σήμερα συνεχίζουμε, πλήρως εναρμονισμένοι με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Διαχρονικός όμως στόχος, παραμένει η άμεση και η ποιοτική εξυπηρέτησή σας!